KABINET a hosté

datum
12. 05. 2023 20:00 h
místo
Sokolovna

Koncert rockové kapely KABINET na „domovských“ prknech nabídne nezaměnitelný zvuk této formace s art-rockovým nádechem. Kristýna Daňhelová a Jiří Mach, tito výjimeční muzikáloví interpreti MDB, přijali pozvání jako hosté.

KRISTÝNA DAŇHELOVÁ
V průběhu svého angažmá v Městském divadle Brno si prošla mnohými rolemi, přičemž v současné době jde vesměs o role hlavních představitelek. Byla nominována na Cenu Thálie 2022 v kategorii Muzikál, opereta a jiný hudebnědramatický žánr za roli Jane Eyrové ve stejnojmenném muzikálu.
Kristýnu můžete v současné době vidět v rolích: Lisa - Mamma Mia!,  Kit Deluca - Pretty Woman, Frieda Flamm - Grand Hotel, Jane Eyrová - Jane Eyrová, Eliška - Devět křížů, Slečna Honeyová - Matilda, Mary Cullenová - Medicus.
Hostuje také v pražském muzikálu Legenda jménem Holmes autora Ondřeje Gregora Brzobohatého.

JIŘÍ MACH
Vítěz divácké ankety Křídla 2014/2015 v kategorii Nejoblíbenější herec byl také širší nominaci na Cenu Thálie 2016 - role Frederick Barrett v inscenaci Titanic. K jeho nezapomenutelným rolím patří Mikoláš - Markéta Lazarová, Simon – Jesus Christ Superstar, Enjolras – Les Miserables (Bídníci), Melchior – Probuzení jara, Eddi – Pokrevní bratři, Igor – Mladý Frankenstein a Miss Truchbullová v Maildě.

Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/kabinet+kristyna-danhelova+jiri-mach/kvls/ 

 

PŘEDSTAVENÍ VZNIKLO ZA FINANČNÍ PODPORY MĚSTA ŠLAPANICE

Plakát

0.00000000 0.00000000 ChIJqVIOzlHqEkcRSev_2TVFTKM