Akce Daruj krev se přesouvá do FN Brno

20. 03. 2023 / Zdravé město

Na termín odběrů krve 23. března 2023 nebyl přihlášen potřebný počet dárců k tomu, aby byl externí odběr krve pro FN Brno efektivní. Odběr krve tedy neproběhne ve Šlapanicích, ale přímo ve Fakultní nemocnici.

Paní Kopečková z transfuzního oddělení nabízí všem dárcům možnost přijít darovat přímo do FN Brno ve stejném termínu - tedy ve čtvrtek 23. 3. 2023. Tento den bude vyhrazen primárně pro dárce, kteří se přihlásili v rámci akce Daruj krev pořádané městem Šlapanice. Odběru se mohou zúčastnit i ti dárci, kteří ve Šlapanicích darovali již 2x po sobě bez dalšího odběru ve FN Brno.

(Pokud darujete krev ve Šlapanicích, můžete takto učinit pouze 2x po sobě, poté je nutný odběr krve ve FN Brno. Alespoň 1x do roka je nutné stanovit celkový krevní obraz. Další 2 odběry mohou opět proběhnout ve Šlapanicích, poté opět ve FN Brno.)

Po celou dobu odběrů budeme přímo na transfuzním oddělení ve FN Brno. Rádi Vám zde předáme drobné dárky od našich štědrých partnerů. Drobné občerstvení bude zajištěno.

Cesta: Na hlavní nádraží ze Šlapanic jede trolejbus číslo 31. Dále pak přesednete na tramvaj číslo 8, která jede přímo k FN Brno. Můžete také jet autem a parkovat v krytém parkovišti pod Tescem, kde jsou 3 hodiny parkování zdarma.

Věříme, že příští - podzimní termín proběhne opět ve Šlapanicích.