Programy pro seniory

26. 10. 2023 / Kultura, Senioři, Zdravé město

Město Šlapanice chce nabídnout více aktivit pro seniory. Plánuje tak nejen zajímavý kulturní program ale také širokou nabídku zábavných paměťových i motorických tréninků. A už nyní je do konce roku z čeho vybírat! Z akcí, které již proběhly se zde ohlédneme za čtvrtečním dnem 19. října.

Hudebně zábavný kvíz

Na ranním Hudebně zábavném kvízu provedli Petra Hanušová a Jan Sláma z Naděje s.r.o. účastníky repertoárem nejen českých zpěváků. V tématických kvízech společně hledali správnou písničku dle slov v textu nebo přiřazovali hudbu k filmům. Zvláště u identifikace zpěváka z méně známých songů se někteří při vzpomínání jen lehce zapotili tam, kde by si dnešní mládež ani neškrtla. Mezitím si stihli společně zazpívat i pár vybraných písniček.

Melodie stále zelené

Po páté hodině odpolední se rozezněl sál orlovny písněmi, které čas jen tak neodvane. S kapelou Naživo to dámy a gentlemani na parketě pořádně roztočili a roky tanečních zkušeností se prostě nedaly přehlédnout. "Melodie stále zelené" jsou oblíbenou a zhusta navštěvovanou tradiční akcí, na níž se opět můžete těšit na jaře, a která vždy ráda přivítá i mladší generace. 

Nedoslechli jste se o akci včas? Sledujte www.slapanice.cz/seniori a už vám nic neuteče.  
Děkujeme a už teď se těšíme na brzkou shledanou 

Více fotografií z akcí naleznete ve fotogalerii města.